Luba Uitzendbureau

Technisch productiemedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Amsterdam
24 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Voor dit mooie bedrijf gespecialiseerd in het forceren, dieptrekken, 3D lasersnijden en CNC automatendraaien van metaal zijn wij op zoek naar enthousiaste kandidaten. Ervaring in de hiervoor genoemde vaardigheden is voor het starten is deze functie niet nodig. Wat wel belangrijk is dat je interesse hebt in de techniek en geduld hebt om het vak te gaan leren. Het is mooi meegenomen als je hobbymatig of in je voorgaande banen al enige technische ervaring hebt opgedaan.

Het pand is opgedeeld in verschillende afdeling waarin de machines ondergebracht zijn. Met de tijd zal je kennis gaan maken met alle afdelingen om het werk zo afwisselend en divers te houden. Je komt te werken in een bedrijf waar mensen lang blijven werken en een gemoedelijke sfeer hangt.

Wat wij bieden

  • Werkweek van 38 uur, je bent vrijdagmiddag na 13:00 lekker vrij
  • Functie voor de lange termijn
  • Jezelf blijven ontwikkelen en nieuwe kennis en vaardigheden op doen

Wat wij vragen

  • Fulltime beschikbaar
  • Technische affiniteit
  • Leergierig

Over het bedrijf

Het bedrijf is opgericht in 1952 en inmiddels uitgegroeid tot een volledig geautomatiseerde en gerobotiseerde onderneming. Zij levert met haar ca. 20 medewerkers ruim 900 verschillende producten en meer dan 1.2 miljoen eenheden aan haar klanten in de Europese markt.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau