WerkTalent

Commercieel Medewerker Hoorwinkel

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Dit bedrijf is van oorsprong een Brabants familiebedrijf in elektronica en werd opgericht in 1904. In 1955 zijn zij gestart met de verkoop van hoortoestellen. In de loop der jaren hebben zij dit uitgebreid naar hooroplossingen in de breedste zin van het woord.

De familiesfeer komt nog steeds sterk naar voren in het bedrijf. Dit bedrijf staat voor ontwikkeling, samenwerken en investeert dan ook graag in de talenten van haar medewerkers.

Voor in de winkel in Amersfoort zijn ze op zoek naar een enthousiaste, nieuwe collega. Dus druk maar gauw op de solliciteerknop!

Functieomschrijving
Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de klant. Jij voert gesprekken met de klanten, gaat agenda draaien voor de audicien en je zorgt voor de administratieve afhandeling. Wat ga je nog meer doen?

In de winkel ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant. Jij voert gesprekken met de klant, verwerkt deze gesprekken in het systeem en je plant afspraken in bij de audicien. Wat hoort er nog meer bij jouw takenpakket?

- Je beantwoordt telefonische vragen
- Je informeert en adviseert klanten over de producten en diensten
- Jij verwerkt de informatie in het systeem
- Je mag zelf kleine gehoortesten afnemen

Functie-eisen
Jij hebt al enige ervaring met klantencontact en je bent iemand die mensen graag helpt om beter te kunnen horen! Wat nog meer?

- Je hebt ervaring met computersystemen
- Je bent representatief
- Je bent een echte teamplayer
- Je bent bereid om, als dit nodig is, een dagje in te springen bij een andere winkel binnen jouw cluster
- Flexibel inzetbaar van maandag t/m zaterdag

Verder ben je woonachtig in de omgeving van Amersfoort, Barneveld, Soest

Sollicitatieprocedure
Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel je even naar [klik hier voor het telefoonnummer] voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je CV en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent