BMN Bouwmaterialen

GL Accountant

Details van de functie

Logo Zijn cijfers helemaal jouw ding? Ben jij iemand die alles zorgvuldig controleert en daarnaast ook kritische vragen durft te stellen? Ben jij goed in het doorgronden van zaken en kan jij dit ook goed communiceren naar de juiste personen? Ben jij toe aan een tweede of derde stap in je carriŤre? Dan wij op zoek naar jou!

Dit wordt jouw werkplek

Je komt te werken in een gezellig, saamhorig en gedreven Financial Shared Service Center. Met de ruim 20 collega’s binnen de teams AP, AR en GL verzorgen jullie de hele financiŽle administratie van de business units van onze organisatie.

Dit Service Center is gevestigd in Tilburg, op steenworp afstand van de N260. Hier vind je geen pakkencultuur. Wel vind je er korte lijnen, wendbaarheid en een open, betrokken cultuur. Of zoals we dit zelf ook weleens omschrijven: 'het voelt elke keer weer alsof je thuiskomt bij je vrienden'. Handelend als een ondernemer, staan we dicht bij onze klanten en is stilstaan dķs geen optie.

Zo willen we in een wereld die continu en razendsnel beweegt bouwen aan onze toekomst. Aan de toekomst van de wereld, van onze organisatie en aan jouw toekomst.

Dit wordt jouw werk

Als GL Accountant ben je onderdeel van het financial shared service center, wat de gehele administratie verzorgt van de 5 business units binnen onze organisatie. Samen met jouw vier andere GL collega's zorg jij ervoor dat er een adequate verzameling, verwerking, vastlegging en verstrekking van financiŽle informatie gerealiseerd wordt. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Het bijhouden van een overzichtelijke boekhouding die voldoet aan de wettelijke bepalingen en ondernemingsvoorschriften.
 • Het tijdig signaleren van eventuele afwijkingen in de boekhouding.
 • Het zorgen voor tijdige en correcte financiŽle rapportages.
 • Het ervoor zorgen dat het management en de financiŽle afdeling tijdig over de juiste informatie beschikken zodat zij de juiste beslissingen kunnen nemen.
 • Het naleven van de interne controle maatregelen en de werkinstructies up to date houden.
 • Het onderhouden van contacten met betrekking tot de werkzaamheden en hen de correcte informatie verstrekken.

Dit ben jij

In deze functie rekenen we er op dat jij ontzettend zorgvuldig werkt, een analytisch denkvermogen hebt en dat je integer handelt. Verder heb jij een hands-on aanpak, sta je stevig in je schoenen en ben je communicatief sterk onderlegd. We maken graag kennis met jou als je:

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau hebt;
 • 32 tot 40 uur per week beschikbaar bent.

Qua praktische ervaring denken we aan:

 • Beschikken over BTW-kennis.
 • Beschikken over boekhoudkundige ervaring.

Dit bieden wij

We bieden goede arbeidsomstandigheden, koesteren talent en ontwikkelen op alle niveaus van de organisatie. We staan er om bekend dat we ons personeelsbeleid continu doorontwikkelen en optimaliseren. Voor deze baan van komt hier nog eens bovenop:

 • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen per jaar, op basis van 40 uur per week.
 • een goede pensioenregeling.
 • uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Dit is de procedure

Wil jij ons team komen versterken? Zie jij bovendien de uitdaging die een wereldwijde multinational te bieden heeft? Laat het ons weten en reageer direct via de button “solliciteer”.

Nadat jouw CV gescreend is verneem je van ons of uitgenodigd wordt voor het eerste gesprek. De procedure bestaat uit 2 sollicitatiegesprekken.

We vragen goede GL Accountants om rechtstreeks te solliciteren.

Reacties van uitzendbureaus en werving- en selectiebureaus nemen we niet in behandeling.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van BMN Bouwmaterialen