Luba Uitzendbureau

Leerwerktraject Monteur WTB

Details van de functie

Logo Over het werk

In deze afwisselende onderhoudsmonteur functie maak je deel uit van een dynamisch team. Je zorgt dat onderhoud- en reparatie werkzaamheden van o.a. Pressure Control Equipment worden uitgevoerd bij de vestiging. Tevens zorg je dat service werkzaamheden aan o.a. Wellhead Equipment /installaties in het veld worden uitgevoerd. Ben je leergierig? Dan komt dat goed uit want bij deze werkplek zit een volledig verzorgde opleiding!

Uitzicht op een vast arbeidscontract, leuke werksfeer binnen een jong en ambitieus team. Klinkt dit interessant? klik op de nu solliciteren knop en ik neem contact met je op om hier meer over te vertellen!

Wat wij bieden

  • Een prachtige kans bij een uniek bedrijf om een compleet verzorgde opleiding tot monteur te volgen.
  • Divers werk met een leuk team
  • Uitzicht op vast dienstverband

Wat wij vragen

  • Technische affiniteit
  • bereid om af en toe buiten de deur te werken.
  • In staat een opleiding te volgen en deze met succes af te ronden!
  • Niet bang om aan te pakken en soms vies te worden

Over het bedrijf

Jij komt te werken voor een gezellig bedrijf waar je echt met jou team de klus gaat klaren! Van het reviseren tot monteren van boorbenodigdheden. Dit kan in de werkplaats of op locatie. Dus een lekker afwisselende functie!
Wil je meer weten over deze vacature, stuur een WhatsApp berichtje naar [klik hier voor het telefoonnummer] of bel op [klik hier voor het telefoonnummer] .

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau