WerkTalent

Machinaal houtbewerker

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Dit familiebedrijf in het noorden van Limburg is nog altijd groeiende. Ondertussen is het bedrijf van 30 man sterk, maar de bedoeling is om de komende jaren nog groei door te maken. De opdrachtgever hecht er veel waarde om o.a. talenten en kwaliteiten in haar medewerkers te herkennen én erkennen. Helaas kan ik op dit moment niet meer vertellen over onze opdrachtgever. Maar in een kennismakingsgesprek licht ik graag nog een en ander toe!

Functieomschrijving
Jij bent graag lekker bezig in de productie en houdt er niet van om een houten kont te krijgen van het stilzitten. Dan is deze functie als Machinaal houtbewerker jou op het lijf geschreven!

Als machinaal houtbewerker houd jij je bezig met verschillende houtbewerkingsmachines. Van afkortzaag tot CNC-bank, jij weet precies hoe je ermee om gaat! Met hulp van de verschillende machines zorg jij aan hand van werkorders en tekeningen ervoor dat de houten halffabricaten gemaakt worden. Vervolgens gaan de houten onderdelen naar jouw collega's op de montageafdeling om samengesteld te worden. Kort gezegd bestaan jouw werkzaamheden uit:

- Aan hand van tekening en werkorder verschillende houtbewerkingsmachines instellen, omstellen en bedienen
- Zorgdragen voor juiste verwerking van de orders
- Uitvoeren van de eindcontrole
- Uitvoeren van klein onderhoud aan de machines
- Verhelpen van (kleine) storingen

Functie-eisen
Ben jij een technische productiemedewerker of operator met ervaring in de houtbranche? En ben jij een echte aanpakker met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kennis van plaat,- hout- en bouwmaterialen? Solliciteer dan vooral op deze vacature want dan kom ik graag met je in contact! Verder is het Aanvullende functie-eisen zijn:

- In bezit van diploma machinale houtbewerking
- Jij hebt kennis van snijgereedschappen en kunt tekening lezen
- Jij beheerst de Nederlandse en Duitse taal
- Jij bent woonachtig in de omgeving van Nijmegen, Boxmeer of Venlo

Sollicitatieprocedure
Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel je even naar [klik hier voor het telefoonnummer] voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent