Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker farmacie

  • Vacature
  • Tijdelijk
VMBO
  • Zuid-Holland
Leiden
19 mei 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als productiemedewerker bij dit farmaceutische bedrijf ga je er voor zorgen dat doosjes medicijnen voorzien worden van een label met patiŽntengegevens om vervolgens de gelabelde doosjes in een zakje te doen. Omdat je omgaat met patiŽntgegevens kan je lang geconcentreerd en secuur werk verrichten.

Over het bedrijf

Klik op deze link om een impressie van Central Filling Mosadex te krijgen

Dagelijks biedt Mosadex optimale zorg en diensten aan meer dan 800 aangesloten zelfstandige apotheken, 475 Service Apotheken, 250 zorginstellingen, 300 drogisterijen en meer dan 11 miljoen (zorg-)consumenten in Nederland. Door de juiste mix van kennis, ervaring en samenwerking is Mosadex de gids bij het leveren van preventieve, veilige en effectieve (farmaceutische) zorg.

De sfeer bij dit bedrijf kenmerkt zich door professionaliteit, gemotiveerde collega's en een respectvolle omgang met elkaar. Je houdt samen pauze in de kantine en een keer per jaar is er een personeelsfeest.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau