WerkTalent

Machinaal houtbewerker

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is erg ervaren en een vaste naam in de wereld van hout- en deuroplossingen. Het klantenbestand bestaat voornamelijk uit zakelijke klanten. Het team bestaat uit collega's die met nieuwe en frisse ideeŽn tot het best mogelijke product komen. Met het moderne machinepark wordt ingespeeld op de huidige ontwikkelingen wat betreft het bewerken en coaten van hout.

Functieomschrijving
Jij bent bekend met houtbewerking. En je hebt de ambitie en capaciteiten om in de toekomst een leidinggevende rol op te pakken. Dan ben jij de perfecte match voor deze rol! De werkzaamheden waar jij je in eerste instantie mee bezig gaat houden, zijn:

- Uitvoeren van productiewerkzaamheden aan de hand van tekeningen en berekeningen
- Bedienen, instellen en draaiende houden van de machine in de houtzagerij
- Meehelpen met alle fases in de productie in de houtzagerij
- Meehelpen waar jij ziet dat dat nodig is! Bijvoorbeeld bij het inpakken of voorbereiden van opdrachten.

Functie-eisen
Dus heb jij ervaring met hout? Bijvoorbeeld door het werk als houtbewerker, timmerman, operator of productiemedewerker? En ben jij bekend met verschillende soorten hout en verschillende technieken? Dan kom ik graag met jou in gesprek! Verder is het nog fijn wanneer jij kennis hebt van diverse CNC- en zaagapparatuur, maar dit is geen must. Wat wťl een must is, is dat jij woonachtig bent in de omgeving van Nijmegen, Boxmeer of Venray!

Sollicitatieprocedure
Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel je even naar [klik hier voor het telefoonnummer] voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent