Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker Beton

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Opmeer
29 juni 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als productiemedewerker Beton ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende productiewerkzaamheden. Daarnaast houd je toezicht op de zorgvuldige en kwalitatief juiste wijze van de productie conform de specificaties en tekeningen en conform aanwijzingen van de productieleider. Je zal tevens zorg dragen voor een opgeruimde werkplek aan het eind van de werkdag.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een dynamische betonfabrikant. Ze leveren prefab betonproducten op maat voor de woningbouw, utiliteitsbouw en agrarisch sector. De fundering van het bedrijf ligt op nuchtere West-Friese bodem. Klanten en werknemers herkennen dat, want het leveren van producten van goede kwaliteit en het op tijd leveren zijn bij dit bedrijf heel gewoon.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau