Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij begint de dag om 08:30 en houdt je bezig met het controleren en uitvoeren van afmetingen, labelling, barcodescanning orderpicking en het laden lossen van containers en vrachtwagens. Jij bent verantwoordelijk voor de fysieke afhandeling van lucht- en zeevrachtzendingen. Daarbij moet je denken aan het verrichten van administratieve, communicatieve en operationele werkzaamheden. Deze handelingen doe jij op een zorgvuldige manier en in goede samenwerking.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een van de meest relevante en vooruitstrevende dienstverleners op het gebied van logistiek. Vanuit verschillende locaties in Nederland wordt het transport geregeld naar alle landen ter wereld.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau