Luba Uitzendbureau

Medewerker Inpak

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Ooltgensplaat
4 juli 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als inpakmedewerker sta je aan de lijn en zorg je dat de geproduceerde koekjes op een nette manier in kleine transparante bakjes ingepakt worden. Nadat het door de productiemedewerkers is verwerkt, gaat de inpakmedewerker met de producten aan de slag. Als inpakmedewerker ben je verantwoordelijk voor het inpakken van de juiste orders voor klanten. Aan de hand van orderlijsten doe je de gevraagde aantallen koekjes in een krat of doos. Voordat je het inpakt, check je of het etiket klopt met het product in de verpakking. Je plakt de barcode op de producten.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is de bekendste en de grootse van Nederland in zijn soort. Er is geļnvesteerd in moderne machines en in een Arbo verantwoord werkplek. De medewerkers staan voor dit bedrijf op nummer 1.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau