Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Om half acht in de ochtend kom jij binnen, dit kan een enkele keer vervroegd worden naar op zijn vroegst half zes, dit gebeurt altijd in overleg. Bij jouw leuke nieuwe werkgever in Etten-Leur begin je je dag samen met je collega's en een bakje koffie. Je neemt samen door wat er moet gaan gebeuren tijdens jouw dienst. Je haalt je handscanner op waarmee je kunt zien welke producten je vanuit welke schap haalt. Je houdt daarmee ook bij wat er op voorraad is! Het is dus fijn als je met een handscanner om kunt gaan of dit wilt leren.

Bij de binnenkomende producten die je ontvangt doe je een controle om er zeker van te zijn dat de klanten de producten ontvangen zoals ze die graag krijgen. De werkzaamheden zal jij veelal verrichten met behulp van een heftruck. Geen zorgen, als je nog geen heftruckcertificaat hebt kun je dit leren. Het is belangrijk te weten dat jij niet hele dagen op de heftruck zit, wel gebruik je deze onder andere om naar de juiste plaats te komen in het ruime magazijn dat half overdekt is en half in de buitenlucht. Uiteraard zorg jij met je collega's dat de werkplek netjes is en blijft en zodra jij en je circa. 20 collega's hiervoor hebben gezorgd zit je dag er tegen 4 uur op! 1 dag in de week wordt gevraagd iets langer te blijven mocht dit nodig zijn om de vrachtwagens in te laden zodat de goederen vroeg in de ochtend uitgeleverd kunnen worden bij de klanten.

Over het bedrijf

Jouw nieuw werkgever is een echt Brabants bedrijf in bouwmaterialen waar gezelligheid en hard werk altijd gepaard gaan!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau