Luba Uitzendbureau

Zetterij Medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Zwaag
17 mei 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Voor een van de grootste zinkverwerkers van Nederland zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die het team komt versterken. Het bedrijf biedt je de mogelijkheid om je te ontwikkelen in een klein team tot een allround zet medewerker. Jouw nieuwe collega's helpen je verder te ontwikkelen en te groeien in je functie. Het is een afwisselende baan waar in alle facetten van het zetten van metaal voorbij komen.

Over het bedrijf

Dit bedrijf heeft in haar 35-jarig bestaan een vooraanstaande marktpositie opgebouwd op het gebied van metalen dak- en gevelbekleding. Dankzij grondige materiaalkennis, toepassing van de nieuwste technieken en uitstekende vakmensen realiseren zij spraakmakende projecten. Van voorbereiding tot en met uitvoering. Het bedrijf produceert ook zogenaamde ?kant-en-klaar-producten? voor de buiten- en binnenzijde van een gebouw. Denk hierbij aan schoorstenen, vergaarbakken, pinakels en kunstobjecten. Een baan bij dit bedrijf betekent een rol bij nationale en internationale projecten, maar ook onderdeel uitmaken van een team van professionele vaklieden en leuke collega?s.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau