Luba Uitzendbureau

Procesoperator B

Details van de functie

Logo Over de functie

Zoek jij naar een bedrijf waar jouw inzet echt het verschil gaat maken? Dan is dit een unieke functie voor jou! Jij mag werken met de modernste apparatuur op een prachtige locatie. Jij weet van een grondstof meerdere producten te maken. Hierbij ben jij constant bezig met procesverbetering en wordt er echt naar jouw input geluisterd om de installatie nog efficiŽnter te kunnen laten draaien. Er wordt een zeer grote groei verwacht waardoor je binnen no-time mee mag bepalen over jouw nieuwe collega's en aan te schaffen apparatuur.

Dit is een unieke kans die je niet vaak gaat tegenkomen. Wil je meer weten over deze vacature stuur een WhatsApp berichtje naar [klik hier voor het telefoonnummer] of bel naar [klik hier voor het telefoonnummer] .

Over het bedrijf

Dit prachtige moderne bedrijf is net nieuw en als dochteronderneming van de huidige productielocatie gestart. Ze zijn nu in een vroeg stadium van productie en kunnen jouw inzet gebruiken om deze locatie verder te optimaliseren. Je werkt met een breed assortiment aan voedingsingrediŽnten. Daarnaast gaan ze op korte termijn de productie flink uitbreiden waarbij vakkennis noodzakelijk is. Stel je een van de mooiste locaties voor die jij je kan bedenken en dat is je nieuwe werkomgeving! Ze zijn erg goed bereikbaar, vanaf Amsterdam is dit zelfs maximaal 40 minuten rijden.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau