Luba Uitzendbureau

Operator aardwarmte

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Holland
Middenmeer
18 mei 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als operator aardwarmte ben jij persoonlijk verantwoordelijk voor alle processen tot het opwekken van warmte. Onderhoud van de installaties en controleren van de machines. Natuurlijk wil je deze mooie locatie netjes houden en dit is ook jou werkwijze als operator. Je voert zelf kleine reparaties uit en grotere klussen worden door jou begeleid en je helpt natuurlijk een handje mee! Jouw toekomstige werkgever is op zoek naar een operator voor het opwekken van aardwarmte. Dit gebeurt bij een ultramoderne plant die constant uitgebreid wordt. Je werkt binnen een hecht team en met veel vrijheid en goed arbeidsvoorwaarden. Jij bent verantwoordelijk voor het draaiend houden van deze aardwarmte locatie om de omgeving te voorzien van warmte, stroom en gas.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever en voorziet de omliggende bedrijven van warmte. Ze zijn de grootste opwekker van aardwarmte binnen Nederland en staan op het punt om uit te breiden. Het bedrijf heeft een eigen netwerk van kabels en opslag om zelfvoorzienend te zijn en op deze manier een groot aantal bedrijven te voorzien van stroom en warmte.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau