Luba Uitzendbureau

Opleiding onderhoudsmonteur werktuigbouw

  • Vacature
  • Tijdelijk
VMBO
  • Noord-Holland
Assendelft
17 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

"Voor elke ruimte de juiste vloer" is de slogan van Forbo Flooring uit Assendelft. Als onderhoudsmonteur werktuigbouw in opleiding ga jij samen met jouw ervaren collega's van de technische dienst ervoor zorgen dat alle machines, apparatuur en installaties goed en soepel werken. Je leert onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, systemen inspecteren en installaties optimaliseren. Het is een actieve, afwisselende baan in een omgeving waar het hart van een techneut sneller van gaat kloppen. Op mechanisch, hydraulisch, stroomtechnisch, koeltechnisch en pneumatisch gebied ga jij:

  • Bijdragen aan het lokaliseren van storingen en het verhelpen daarvan
  • Onderhouds-, revisie- en reparatie werkzaamheden uitvoeren
  • Onderdelen demonteren, vervangen en repareren
  • Voorkomende laswerkzaamheden verrichten

Je werkt 4 dagen per week en 1 dag per week, op donderdag, ga je naar school.

Over het bedrijf

Forbo Flooring heeft een eigen productontwikkeling en biedt een breed en aantrekkelijk assortiment linoleum, hoogwaardige vinylvloeren en diverse andere vloerbedekking. Dankzij hun voortreffelijke technische eigenschappen en aantrekkelijke design zijn deze vloerbedekkingen de eerste keus voor openbare gebouwen, warenhuizen, ziekenhuizen, scholen en zorginstellingen.
Dit is een unieke kans die je niet vaak gaat tegenkomen. Wil je meer weten over deze vacature, stuur een WhatsApp berichtje naar [klik hier voor het telefoonnummer] of bel op [klik hier voor het telefoonnummer] .

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau