Luba Uitzendbureau

Technisch facilitair medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Als technisch facilitair medewerker voer jij de kluswerkzaamheden uit bij de uitbreiding van dit bedrijf. Dit bedrijf heeft een groot project aangenomen waarvoor ze ruimtevaart onderdelen maken in cleanrooms. Nu gaat dit bedrijf uitbreiden naar een groter pand en hierbij is technisch hulp nodig. Samen met de technisch facilitair manager ga jij zorgen dat het nieuwe pand klaar wordt gestoomd voor gebruik. Denk aan verven, onderhoud van het gebouw, elektriciteit aanleggen, buizen verbinden met de cleanrooms, stellingen bouwen, bureaus in elkaar zetten en alle bijkomende werkzaamheden die erbij komen kijken. Je zult het uitvoerende werk uitvoeren die wordt doorgezet door de facilitair manager.

Over het bedrijf

Dit bedrijf ontwikkelt en bouwt geavanceerde meetsystemen voor ruimtevaart, wetenschap en industrie. Het is een groeiend, internationaal opererend bedrijf met ongeveer 40 medewerkers. De kracht van de organisatie ligt in het vinden van innovatieve oplossingen voor complexe technologische problemen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau