Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker vis bakkerij

Details van de functie

Logo Over het werk

Als productiemedewerker op de vis bakkerij ga jij de lekkerste kibbeling maken. Dit gaat in een rap tempo en je zorgt er voor dat er een juiste voorraarbeheer is voor alle grondstoffen die er nodig zijn. Je zult alles klaarzetten en de machines opstarten. Daarnaast stuur je ook de productiemedewerkers aan en voer je kwaliteitscontroles uit. De kwaliteitscontroles registreer je en je zult verantwoordelijk zijn voor de voorraadtelling. Je werkt in een koude omgeving met veel geluid van de machines en waar er rekening gehouden moet worden met de HACCP regels. Verder bedien je de machines en houd je de werkomgeving schoon en netjes.
Als jij ervaring hebt in een soortgelijke functie en niet bang bent om verantwoordelijkheid te dragen dan is dit de baan voor jou!

Wat wij bieden

  • Een leuke verantwoordelijke baan
  • gezellige collega's
  • Prima salaris
  • Doorgroei mogelijkheden tot operator

Wat wij vragen

  • Je beheerst de nederlandse taal in woord en geschrift en spreekt ook Engels
  • Je bent woonachtig in IJmuiden of omstreken
  • Je bent fysiek sterk
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is opgericht in 1860. Sinds 1968 zijn zij een verwerker van verpakte visproducten zoals haring, makreel, garnalen, zalm en gebakken vis. Daarnaast zijn zij marktleider in de retailsector in Nederland en beleveren zij zowel de groothandel als de zorg- en cateringmarkt. Het is een multicultureel bedrijf waar er verschillende talen worden gesproken, daarnaast is er op woensdag altijd gratis haring en kibbeling en kun je gezellig eten met je collega's in de pauze.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau