RCN de Potten

Manager schoonmaak

Details van de functie

Logo Wie zijn wij?
Direct aan het mooie en grote Sneekermeer ligt vakantiepark RCN de Potten. Klotsend water tegen de oevers, koeien in de weilanden, vogelgebieden en prachtige fiets-, vaar en wandelroutes in de omgeving. Bijna iedere campingplek of accommodatie ligt aan het water. Zeilliefhebbers beleven op het water hun ideale vakantie, maar ook natuurliefhebbers komen hier helemaal aan hun trekken. Dit alles maakt het vakantiepark een watersportparadijs voor jong en oud. Door de teams horeca, recreatie, receptie, schoonmaak, techniek en groen wordt hier het hele jaar een heerlijke vakantiebeleving verzorgd!

Jouw functie

Wat ga je doen?
Als Hoofd Schoonmaak ben je samen met je team verantwoordelijk voor de uitvoering van alle taken op het gebied van schoonmaak op het vakantiepark. Van verhuuraccommodaties tot privésanitair en de openbare faciliteiten die ons park biedt. Het team verzorgt strak opgemaakte bedden, streeploos gedweilde vloeren, schone ramen, stofvrije ruimtes en nette toiletten. Daarbij wordt ook de inventaris en de kwaliteit van het meubilair in de gaten gehouden. Jij controleert de werkzaamheden en zorgt dat alles in goede banen loopt. 

Daarbij hoort het maken van het schoonmaakrooster, personeelsplanning, communicatie met de andere afdelingen, ontvangen van leveranciers en de administratieve afhandelingen. Dit gebeurt o.a. met onze nieuwe schoonmaakapp via Maxxton. Digitale handigheid is dus gewenst, zodat je je collega's ook wegwijs kunt maken in de systemen. Je bent bereid om tijdens drukke periodes zelf de handen uit de mouwen te steken en zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt.

Je bent een belangrijke spil tussen de verschillende teams op het park, zoals de receptie en de technische dienst. Het receptieteam houd jou op de hoogte van een drukke bezetting en vraagt waar nodig jouw hulp bij het oplossen van klachten rondom hygiëne. Storingen of problemen communiceer je naar de technische dienst. Je bent alert op veiligheid en het veilig werken op alle afdelingen.

Kortom: jij houdt het overzicht en kunt alles goed plannen en organiseren. Op die manier heb jij impact op de gastervaring én bovendien werk je altijd in vakantiesfeer!

Wat vragen wij?
Jij:
 • Hebt ervaring in de schoonmaak of facilitair beheer, bij voorkeur in een leidinggevende rol.
 • Hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Bezit uitstekende organisatorische vaardigheden en hebt oog voor detail.
 • Begrijpt dat werken in de vakantieperiodes (voornamelijk juli en augustus) bij deze baan hoort.
 • Bent een vast aantal uur per week beschikbaar. De hoeveelheid en welke dagen bespreken we samen (minimaal 24 uur per week).

Wat bieden wij jou?
Werken bij RCN is goed voor:
 • Je portemonnee. Je arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Recreatie en je salaris ligt, afhankelijk van jouw kennis en ervaring tussen ?2296,05 en ?3015,38 per maand + 8% vakantiegeld op basis van 38 uur per week;
 • Stabiliteit. Bespreek de mogelijkheid tot vaste werkuren en -dagen. Daarnaast ligt er bij wederzijdse tevredenheid een vast contract in het vooruitzicht;
 • De toekomst. We bieden een goede pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Je ontwikkeling. Jij wordt goed begeleid en kan bij ons professionele vakkennis opdoen of delen. Ook zijn er veel mogelijkheden om cursussen en trainingen te volgen;
 • Inspraak. Er is veel ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven;
 • Personeelskortingen en -uitjes. Denk aan borrels, barbecues en korting op vakantiehuisjes en horeca;
 • Leuke collega?s. Ja, écht! Zij zullen jou met open armen ontvangen. Wij zijn gewend elkaar te helpen als het nodig is, ook met de andere afdelingen. Samen kunnen we alles aan!
 • Een ander. RCN besteedt haar winstuitkering aan mensen die dit extra kunnen gebruiken. Hier draag jij dus aan bij.
Horen we snel van je?
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van RCN de Potten

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door RCN de Potten gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.