WerkTalent

Administratief medewerker

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Op de locatie in Oosterhout staat een zeer grote en geavanceerde bedrijfshalen van ruim 52.000 m2. Hier worden de stalen, balken, stafstaal en profielen ontvangen, opgeslagen en bewerkt naar wens van de klant. Dit bedrijf is constant in ontwikkeling en zorgt ontzettend goed voor het eigen personeel.

Sollicitatieprocedure
Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel/mail je even naar [klik hier voor het telefoonnummer] of, [stuur een e-mail] voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt en die je gaandeweg nog hebt.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent