Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker orderverwerking

Details van de functie

Logo Over het werk

Als onderdeel van de binnendienst ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, verwerken, plaatsen en bewaken van orders. Dit doe je voor een aparte productgroep binnen de organisatie die zich richt op klanten die speciale en aangepaste gereedschappen gebruiken. Je bent daarbij een belangrijke schakel tussen de klant en de leverancier. Dagelijks staan er enkele honderden orders tegelijk uit. Het is jouw taak om deze orders te plaatsen bij de internationale productiefaciliteiten. Tevens houd je de klanten op de hoogte van het order- en leveringsproces. Is er een boze klant? Jij laat je niet uit het veld slaan en weet precies wat er nodig is om de klant tevreden te houden en lost het probleem dan ook snel op. Zie je dat er problemen zijn met een levering, dan pak je dit tijdig op. Daarnaast maak je offertes en ben je verantwoordelijk voor de opvolging hiervan. Indien nodig assisteer je bij logistieke taken. Pro-activiteit en eigen initiatief wordt zeer op prijs gesteld. Vind je het leuk om eens mee te gaan naar een seminar of een dagje mee te lopen met de buitendienst dan wordt je daartoe graag in de gelegenheid gesteld.

Maak jij van deze fulltime functie als commercieel medewerker orderwerking in Gouda jouw nieuwe baan? Reageer dan direct.

Wat wij bieden

  • Een fulltime baan voor langere tijd met uitzicht op een contract en studiemogelijkheden
  • 25 vakantiedagen per jaar
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding
  • Indien de maatregelen het toelaten regelmatig leuke uitjes en borrels met het team

Wat wij vragen

  • Mbo werk- en denkniveau met ervaring in een soortgelijke functie of de competenties om je deze functie eigen te maken
  • Je kunt je in woord en geschift goed uitdrukken in de Nederlandse en de Engelse taal
  • Je hoeft voor deze functie niet technisch te zijn, wel is het belangrijk dat je interesse hebt in de techniek

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een top producent van high-end verspanende gereedschappen voor de metaalindustrie. Je komt te werken in een informeel team dat bestaat uit drie collega?s. Het bedrijf is klein en er zijn korte lijnen. Je kunt gratis parkeren bij de ingang.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau