Luba Uitzendbureau

Commercieel administratief medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Als commercieel administratief medewerker ben je zowel in de winkel als op kantoor werkzaam. Jij krijgt energie van het optimaliseren van processen. Denk hierbij aan het onderhouden van prijzen, het voorzien van de juiste informatie bij de producten en het afhandelen van telefoontjes. Jij bent verantwoordelijk voor het voorzien van informatie in zowel de winkel als de webshop. Je onderhoud contact met de klanten in de winkel en de horeca klanten via de telefoon.

Verder heb je rechtstreeks contact met de leveranciers van de winkel en bied je administratieve ondersteuning aan de winkelmanager. Je handelt telefonisch- en mailverkeer netjes en klantvriendelijk af. Op deze manier verleen jij de beste service! Dus ben jij een leergierige teamplayer? Zit service in jou bloed en ben je administratief sterk onderlegd? Dit is jou nieuwe uitdaging! Deze functie is zowel parttime als fulltime mogelijk.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een toonaangevend Nederlands bedrijf met koninklijke status. Zij bestaan al meer dan 100 jaar en zijn een begrip in culinair Nederland. Ze leveren kwaliteitsvis en doen dit door heel Nederland en zelfs in BelgiŽ en Duitsland. Zij zijn 6 dagen per week werkzaam. Het bedrijf hanteert een hoge standaard wat betreft de kwaliteit. Jouw collega's zijn zeer gemotiveerd om de klant de beste beleving te geven aan het product. Hier heerst de Rotterdamse werkmentaliteit, na het werk is er tijd voor gezelligheid.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau