Luba Uitzendbureau

Heftruckmonteur buitendienst

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Amsterdam
19 mei 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

De eerste weken werken de collega's van het bedrijf je goed in en werk je op de werkplaats. Hier werk je aan de service en onderhoud van de heftrucks. Na drie maanden ga je mee naar klanten om ook op locatie reparaties uit te voeren. Je bouwt de heftrucks op, voert reparatiewerkzaamheden uit aan de heftrucks en je bereid de heftrucks voor voor de verhuur of verkoop. Je bent dus de hele dag aan het sleutelen, waardoor de tijd voorbij vliegt!

De werkdagen zijn maandag t/m donderdag van 07.15 tot 16.00 en vrijdag van 07.15 tot 15.30 uur.

Over het bedrijf

Het bedrijf is toonaangevend op het gebied van verhuur van mobiele hydraulische kranen, vorkheftrucks en hoogwerksystemen met daarbij de behorende professionele logistieke service- en dienstverlening. Je komt te werken in een klein, gezellige team. De sfeer binnen het bedrijf is informeel en direct.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau