Luba Uitzendbureau

Productie planner

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Holland
Enkhuizen
17 mei 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij gaat in deze functie de productieleider ondersteunen op verschillende gebieden. Jij gaat een omgeving creëren waarin iedereen in zijn of haar kracht gezet wordt en de productieplanningen worden gehaald. Hier maak jij de roosters voor de productie, kijk je naar de toekomstige bezettingen en kaart je personele tekorten snel aan, tevens ga jij je richten op het opleidingsplan. Je brengt in kaart wat de kwaliteiten van de medewerkers zijn. En welke mogelijkheden kun je deze collega's bieden voor hun ontwikkeling? Een flinke uitdaging maar gelukkig werk je hierbij nauw samen met twee andere coördinatoren, de procestechnologen en de Value Stream Leads productie. Met elkaar, en met alle andere collega's binnen het bedrijf, zijn jullie een goed team wat verantwoordelijk is voor het draaien van de productie.

Deze functie kenmerkt zich door de Lean werkwijze: Met elkaar elke dag een beetje beter. Doordat de productie binnen dit bedrijf centraal staat vergt ook de coördinatie hiervan veel aandacht. Samenwerking is daardoor the key!
Jouw manier van samenwerking is te spiegelen aan de 7 habits van Covey, samen voor een beter resultaat!

Over het bedrijf

Iedereen bij jouw nieuwe werkgever zet zich dagelijks in om mensenlevens te redden of te verlengen met de productie van kunststofproducten voor de verpakking van infusie-, transfusie- en dialysevloeistoffen. De productie van kunststof halffabricaten staat centraal. Deze halffabricaten worden uiteindelijk gebruikt om bijvoorbeeld bloed- en infuuszakken te maken. Jij en je collega's worden erdoor gedreven om dagelijks een belangrijke maatschappelijke bijdrage te leveren.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau