Luba Uitzendbureau

Expediteur

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij start zelfstandig dossiers op, voert ze in het systeem en draait jouw hand hier niet voor om. Je weet de juiste voorbereidingen te treffen en bent daarnaast ook thuis in douane handelingen. Denk hierbij aan documentatie opvragen die nodig zijn voor het transport en factureren. Jij bent altijd op de hoogte wat de status van het transport is en houdt de klant hiervan op de hoogte! Je bent de spil in het web tussen de klanten en leveranciersdiensten, zo maak je contracten op en bespreek je tarief afspraken met hen. Jouw oplossingsgerichte handelen zorgt ervoor dat jij geen probleem uit de weg gaat. Goede kwaliteit leveren staat bij jou voorop, zo zorg jij voor een goede afhandeling van de zendingen en weet jij service te leveren aan de klant.

Over het bedrijf

Dit is een onafhankelijk transport- en verhuis bedrijf dat maatwerk naar hun klanten verricht zij zijn gevestigd binnen de haven hoofdstad van Nederland, Rotterdam!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau