Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Je gaat diverse magazijnwerkzaamheden uitvoeren zoals orderpicken, het laden en lossen en het rijden op de heftruck. Daarnaast controleer je producten op kwaliteit en zorg je voor een nette werkplek. Je beheert de voorraad en verzorgt de administratieve afhandeling. Dit doe je in een team gezellige collega's, waar hard wordt gewerkt en een prettige werksfeer heerst.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever zorgt voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Zij ontwikkelen, ontwerpen en realiseren dit bij werk- en woonomgevingen. Dit doen zij op zowel de nationale als op de internationale markt. Als nieuwe collega binnen het team kom je te werken in een leuk en hecht team, waar zij graag voor elkaar klaar staan! Een fijne en informele werksfeer met betrokken en gezellige collega's.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau