Luba Uitzendbureau

Teamleider magazijn

Details van de functie

Logo Over de functie

Als ervaren teamleider ben je verantwoordelijk voor de aansturing van een team waar je leiding aan geeft, coacht en motiveert. In deze leuke dynamische baan ben je zowel in het magazijn te vinden als op kantoor. Als het nodig is spring je bij in het magazijn en je ziet erop toe dat alle operationele processen goed verlopen en uitgevoerd worden. Je ziet erop toe dat er volgens regels en wettelijke voorschriften gewerkt wordt en bent verantwoordelijk voor de algehele naleving van de veiligheid binnen en buiten het magazijn. Samen met je collega's denk je mee met hoe de processen nog beter en efficiŽnter kunnen verlopen en zorg je ervoor dat jouw team zich zo goed mogelijk ontwikkeld. Je bent verantwoordelijk voor 1 van de 3 loodsen en rapporteert aan de Warehouse Manager. Kortom een dynamische functie met veel ruimte voor eigen ontwikkeling.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een internationale logistieke dienstverlener. Dit bedrijf kenmerkt zich als een logistiek dienstverlener en houdt zich bezig met op- en overslag van verschillende soorten producten. Je komt te werken in een team met een informele cultuur waar gezelligheid voorop staat.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau