Luba Uitzendbureau

Monteur/Leerling monteur

 • Vacature
VMBO
 • Noord-Holland
Zaandam
26 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Je gaat starten in een opleidingstraject van 5 tot 7 maanden waarbij je het vak intern gaat leren. Na dit traject ga je aan de slag als zelfstandig monteur. Als monteur ben jij samen met jouw collega's verantwoordelijk voor de uitvoering van werkopdrachten in de buitendienst waarbij jij in oude panden zoals kantoorpanden of flatgebouwen het leidingwerk renoveert.

Jouw werkdag: op de hub in de regio Zaanstreek/Amsterdam kom je samen met jouw collega's en ga je met de werkbus naar de werklocatie. Elke klus begint om 07:30 uur en de vertrektijd vanaf kantoor is verschillend en ligt aan de reistijd. De locaties wisselen per klus. Als je op locatie aankomt is het jouw eerste taak de bewoners te informeren over jullie werkzaamheden en hen instructies te geven over het gebruik van de waterleidingen. Vervolgens ga je naar de locatie in het pand, vaak is dit op het dak, om de leidingen te reinigen. Dit doe je met een machine. Na het reinigen inspecteer je de leidingen met een camerasysteem. Deze beelden worden bekeken door jouw collega?s op het hoofdkantoor in Zweden. Deze werkzaamheden duren vaak één dag. Op de tweede werkdag breng je een nieuwe leiding aan in de oude leiding. Dit doe je aan de hand van een innovatieve spraytechniek. Als dit is aangebracht inspecteer je de leidingen weer met een camerasysteem. Als de werkzaamheden erop zitten informeer je de bewoners en laat je netjes de werkvloer achter.

Wat maakt jouw werkdag zo leuk? Je werkt in een gezellig en hecht team. Aangezien je sociaal ingesteld bent heb je leuk contact met de bewoners en zijn ze aan het einde van de dag tevreden over jullie werkzaamheden. De klussen zijn op verschillende locaties en je ziet daarom veel van Nederland.

Wat wij bieden

 • Prettig werkrooster: van maandag t/m vrijdag. In de weekenden ben je dus vrij!
 • Goed starterssalaris van minimaal ?2050 bruto per maand
 • Veel doorgroeimogelijkheden: binnen een jaar kun je al monteur B worden en daarna kun je nog verder doorgroeien
 • Goede arbeidsvoorwaarden volgens het CAO klein metaal
 • Werken binnen een hecht team met leuke collega's
 • De mogelijkheid om intern opgeleid te worden en echt een vak te leren
 • Werken met een uniek product

Wat wij vragen

 • Je hebt mbo werk- denkniveau en affiniteit met techniek
 • Je hebt een autorijbewijs B of je behaalt dit op korte termijn
 • Woonachtig in de regio Noord-Holland
 • Aangezien je vaak op hoogte werkt is het van belang dat je geen hoogtevrees hebt en daarnaast in staat bent om fysiek werk te verrichten
 • Het is van belang dat je leergierig bent en dit ook laat zien op de werkvloer. Jouw toekomstige werkgever vindt het belangrijk dat je een actieve houding hebt en je inzet voor de volle 100%
 • Binnen deze functie heb je veel contact met mensen daarom is het van belang dat je communicatief vaardig bent en je de Nederlandse taal goed beheerst in woord en geschrift

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever heeft een uniek systeem ontwikkeld waarmee er in oude panden zoals kantoorpanden of flatgebouwen het leidingwerk wordt gerenoveerd zonder de oude leidingen te verwijderen. Het product van dit bedrijf is uniek op de markt vandaar dat je intern opgeleid wordt. Dit is een uniek product in Nederland. In Zweden zit het hoofdkantoor maar sinds 2010 is het bedrijf ook in Nederland gevestigd. Het bedrijf in Nederland bestaat uit zo'n 30 man waarvan 20 monteurs. Er heerst een gemoedelijke en gezellige werksfeer.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau