Luba Uitzendbureau

Project assistent

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw toekomstige opdrachtgever zoekt namelijk ondersteuning bij verschillende projecten. Jij komt te werken in een nieuwe, nog in te richten functie. Onwijs leuk natuurlijk dat jij die zelf in mag gaan vullen!

In deze functie ga jij de directie ondersteunen bij het ontwikkelen van bedrijfsontwikkelingsconcepten en actieve begeleiding van fusie- en overnameprojecten. Daarnaast ga jij beslissingsnota's, presentaties, verslagen en analyses voorbereiden, werken en verzenden. Je plant vergaderingen zorgt voor follow- up. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de voorbereiding van vergaderingen en documentaties die daarbij nodig zijn.

Je houdt je ook bezig met budgetplanning, verkoopplanning en verdere ontwikkeling van het CRM systeem als beheersinstrument en integratie in de bedrijfsprocessen.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een leverancier van producten en diensten in de spoorwegbranche. Gevestigd in Purmerend is dit bedrijf groeiend. De enthousiaste medewerkers en jouw toekomstige collega's zijn enthousiast en gemotiveerd. De bedrijfscultuur valt te omschrijven als informeel waarbij er hard gewerkt word maar er ook zeker ruimte is voor een praatje en grapje met elkaar. Ook worden er veel uitjes georganiseerd met het team om de band warm te houden met elkaar.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau