Luba Uitzendbureau

Monteur elektrisch gereedschap

Details van de functie

Logo Over de functie

Je bent verantwoordelijk voor het repareren van elektrische gereedschappen. Wanneer het product niet naar behoren werkt stuurt de klant het product terug naar de werkplaats. Hier verhelp je storingen aan de gereedschappen en vervang je zo nodig slijtageonderdelen zoals bijvoorbeeld kogellagers, koolborstels en accu?s. Je gaat daarbij nauwkeurig en geconcentreerd aan het werk. Is alles gerepareerd? Dan wordt het product teruggestuurd naar de klant. Bij al deze werkzaamheden ga je zorgvuldig om met de apparatuur en zorg je voor een nette en veilige werkplek.

Je werkdag begint in de ochtend om 07:30 uur en je werkt samen in een team met zeven collega?s. Op dit moment is er heel veel werk, het kan dus voorkomen dat je over kunt werken. Dit gebeurt altijd in overleg en dan staat er ook een lekkere maaltijd voor je klaar.

Maak jij van deze fulltime functie als monteur in Waddinxveen jouw nieuwe baan? Reageer dan direct.

Over het bedrijf

Je toekomstige werkgever is een marktleider op het gebied van elektrische gereedschappen. Je komt te werken in een klein team waar een gezellige sfeer hangt. Er wordt hard gewerkt maar er is ook tijd voor ontspanning. Het bedrijf is goed te bereiken met de fiets en auto. Er rijdt ook openbaar vervoer, maar dit is nog niet optimaal geregeld

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau