Luba Uitzendbureau

Bandleider Snijbloemen

Details van de functie

Logo Over de functie

Bij jouw nieuwe werkgever wordt gewerkt met 4 productiebanden. Als productieleider heb jij de leiding over n van deze productiebanden. Je gaat een team aansturen van ongeveer 7 8 mensen. Jij zorgt voor een goede werkvoorbereiding in samenwerking met de teamleiders en je rapporteert tijdig jouw teamleider over de voortgang van jouw productielijn en de gang van zaken. Iedere dag start je met het team en ontvang je de planning van de teamleider.

Je begint de dag met een bakje koffie en gaat met jouw teamleider in overleg om te horen welke bloemen er moeten worden verwerkt deze dag en hoe jij deze dag gaat indelen. Vervolgens bespreek je dit met jouw team en je gaat gezamenlijk aan de slag. Je zorgt voor de aanvoer van de te verwerken bloemen en zorgt ervoor dat de bloemen die klaar zijn getransporteerd kunnen worden. Het kan zijn dat de productieband niet helemaal lekker loopt op een bepaald gebied. Jij controleert dit en probeert aan te passen of bij te stellen waar nodig. Zodra je merkt dat je er niet uitkomt, vraag je hulp bij de teamleider. Het probleem is opgelost en jij zorgt er samen met jouw team voor dat de achterstand wordt ingehaald. Aan het einde van de dag zorgen jullie er samen voor dat de productieband schoon en opgeruimd is voor de volgende dag. Ten slotte bespreken jullie na wat er de volgende dag wellicht beter kan en leren van vandaag. Er worden wekelijkse en dagelijkse doelen gesteld en dat maakt het werk leuk en competitief.

Jouw werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 16:00 uur. In het hoogseizoen kan het voorkomen dat je een avonddienst draait tot uiterlijk 20:00 uur. De zaterdagen worden verdeeld onder de teams zodat iedereen maar eens in de 4 6 weken een zaterdag hoeft te werken.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is al meer dan 30 jaar actief in de import en productie van unieke zomerbloemen. Zij leveren het hele jaar kleur aan de wereld met het assortiment snijbloemen en daar zijn ze trots op! De organisatie is volop in ontwikkeling en daarbij staan innovatie, productie en marketing van de exclusieve snijbloemen centraal. Jouw nieuwe werkgever werkt in een hecht team waar vertrouwen en waardering telt. Er heerst een informele werksfeer.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau