Luba Uitzendbureau

Orderpicker

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Alphen aan de Rijn
18 mei 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Voor een internationaal distributiecentrum in Chinese voedingsmiddelen ga jij aan de slag als orderpicker aan de hand van een handscanner en een elektrische pallettruck (EPT). Je bent een belangrijke schakel in de productie omdat jij goederen zoals sauzen en kruiden zal gaan verzamelen. Je ontvangt aan het begin de dag een orderpicklijst met de producten en de locatie. Vervolgens ga je zelfstandig aan de slag om de orders te verzamelen en ze vervolgens te sealen. Hierna plak je de bijhorende label op de grote order en dan kan hij naar de afdeling, zij versturen het vervolgens op naar de klant.

De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, vanaf 7:30 uur tot 15:30 uur. Op drukke dagen kan het zijn dat je eerder begint of later klaar bent! Je komt in een team te werken van zo'n 12 collega's.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is gevestigd in Benthuizen. Ze zijn een Chinese food distributeur en zij verkopen onder anderen sauzen, noedels, snacks en bloem maar ook non food artikelen zoals rijstkoker, toiletartikelen en pannen. Zij hebben klanten over de hele wereld maar leveren voornamelijk aan horeca en supermarkten in Engeland.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau