Luba Uitzendbureau

Dockmedewerker/Controleur

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Amsterdam
9 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als dockmedewerker / controleur verzorg je een belangrijk deel van het intern transport met een Elektronische Pallet Truck (EPT). Bestellingen worden door de verschillende afdelingen klaargezet en moeten naar de afdeling logistiek vervoerd worden. Je zorgt ervoor dat de verschillende bestellingen op het juiste dock komen te staan zodat ze met de juiste bezorgroute mee kunnen. Je bent positief ingesteld, weet van aanpakken, bent nauwkeurig en weet overzicht te houden. Natuurlijk houd je de docks schoon en opgeruimd.

Je werkt in wisselende diensten, van 17:00 tot 02:00 uur of van 20:00 tot 05:00 uur.

Over het bedrijf

Dit gave bedrijf is een internationale horeca groothandel. Met 18 vestigingen in Nederland en 2 in België bieden zijn een totaal oplossing voor de horeca. In een enthousiast team van chauffeurs en magazijnmedewerkers zorg jij elke dag voor tevreden klanten. Binnen dit bedrijf staat jouw tevredenheid voorop. Een tevreden medewerker betekent immers een tevreden klant. De medewerkers bij dit bedrijf krijgen bijvoorbeeld de vrijheid om zelf hun rooster in te plannen. Kan jij je hierin vinden? Dan is dit dé werkgever voor jou! Daarnaast verzorgt jouw toekomstige werkgever diverse trainingen, om jou zoveel mogelijk kennis over producten bij te brengen en jij jouw klanten goed te woord kan staan bij vragen. Tot slot zijn er binnen deze grote organisatie genoeg doorgroeimogelijkheden naar andere functies of locaties.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau