Luba Uitzendbureau

Assemblage medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Samen de dag opstarten met het team! Onder het genot van een warme bak koffie bespreken welke opdracghten er allemaal liggen. Bij dit bedrijf kunnen de opdrachten zo uitdagend zijn als jij zelf wenst. Ben jij net een starter, geen probleem, dan begin jij klein en met de wat minder gecompliceerde bouwtekeningen en eindproducten. Ben jij al aardig doorgewinterd en neem jij een portie ervaring mee dan kan jij aan de slag met het wat gecompliceerdere werk! Vanuit het magazijn krijg je alles aangeleverd wat jij nodig hebt. Van de kleinste schroef tot de bouwtekening. Jij gaat lekker aan de slag en zodra jij klaar bent staat er weer een nieuwe uitdaging op jou te wachten. Tussendoor even de keel spoelen met een warme beker thee? Dat is hier geen probleem. Jij hebt zelf de vcerantwoording over jou werk en gaan wij ervanuit dat jij zelf weet in te schatten wanneer jij dit wel kan doen en niet.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is klein in opzet en groots in wat zij doen! Binnen Nederland zijn zij de enige die zich bezighouden met het ontwerpen en het in praktijk brengen van dit product. Een echte specialist in wat zij doen! Dit maakt dat hun klantbestand een internationaal uiterlijk heeft en ver uit de meeste klanten ver over de Nederlandse grens rijken. Op de werkvloer merk je daar weinig van. Het is een gezellig klein team waarin jij komt te werken met een 'ons-kent- ons' mentaliteit, waar een informele werksfeer heerst.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau