Luba Uitzendbureau

Productie medewerker

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Rotterdam
18 mei 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw nieuwe werkgever levert de lekkerste, luxe visproducten van Nederland aan verschillende klanten. Van hotels en restaurants tot aan cruiseschepen door heel Europa. Om ervoor te zorgen dat de vis kant en klaar staat voor onze chauffeurs om deze mee te nemen naar onze klanten, hebben we jou nodig! Samen met je collega?s ben je verantwoordelijk voor het productieproces van luxe visproducten. Jullie zijn dagelijks aan het werk in de koelcel en zorgen ervoor dat de vis netjes en snel ingepakt wordt. Na het inpakken worden de pakketten gestickerd met bepaalde codes die horen bij een bepaalde klant en chauffeur. Doordat jij nauwkeurig en gestructureerd te werk gaat, zorg jij ervoor dat de juiste producten bij de goede klant terechtkomen. Je werkt met hoge kwaliteit producten in de visindustrie, dus goede hygiŽne en verzorging zijn dus essentieel. Jouw nieuwe werkgever is geopend van maandag tot en met zaterdag, dit betekent dat je 45 uur per week werkt. Er wordt gewerkt in ploegendiensten. Er zijn drie soorten ploegendiensten: twee ploegen overdag en is er ook een nacht ploeg. Doordat er met ploegendiensten gewerkt wordt is er sprake van een ploegentoeslag.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een toonaangevend Nederlands bedrijf met koninklijke status. Zij bestaan al meer dan 100 jaar en zijn een begrip in culinair Nederland. Ze leveren kwaliteitsvis en doen dit door heel Nederland en zelfs in BelgiŽ en Duitsland. Zij zijn 6 dagen per week werkzaam. De lunchroom is het visite kaartje van het bedrijf. Hier komen vaak particulieren maar ook zeker zakelijke gasten lunchen. Het bedrijf hanteert een hoge standaard wat betreft de kwaliteit. Jouw collega's zijn zeer gemotiveerd om de klant de beste beleving te geven aan het product. Hier heerst de Rotterdamse werkmentaliteit, na het werk is er tijd voor gezelligheid.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau