Luba Uitzendbureau

Machinebediener

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Opmeer
19 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Zodra jij de productiehal binnenloopt begint jouw dag. Met een lekker kopje koffie begin je samen met jouw team aan de dag start. Je werkt in een 2-ploegendienst, waardoor een gemiddelde dag begint met een korte overdracht met je collega?s uit de ploeg van de vorige dienst. Hoe is de dienst verlopen, waren of zijn er verstoringen die je nog in de gaten moet houden? Samen met de teamleider en het team stellen jullie de prioriteiten samen voor die dag, waarna je snel de fabriek in gaat. Aan de slag!

De mogelijkheid bestaat om bij gebleken geschiktheid een erkend mbo niveau 2 diploma te behalen als procesoperator. Dit bedrijf werkt nauw samen met Luba Procestechniek om gemotiveerde medewerkers de kans te bieden in een BBL traject in te stromen. Je gaat 4 dagen per week werken en 1 dag naar school. Je schooldag wordt doorbetaald en je hebt ruime beschikking tot professionele begeleiding. Na 1 jaar rond je de opleiding af met een erkend diploma.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever ontwikkelt en produceert aluminium kozijnen en vliesgevels. Maar dat is niet alles. Het bedrijf zorgt ook voor een inspirerende werkplek. Dit doen ze door geluk en persoonlijke ontwikkeling centraal te stellen. Als machinebediener ga je aan de slag binnen het productieonderdeel voorbewerking. Het procesdeel voorbewerking is de eerste schakel in het productieproces en is verantwoordelijk voor het verspanen van de aluminium profielen. Op verschillende machines worden alle nodige bewerkingen gezaagd of gefreesd. Hierna gaan de profielen het volgende procesdeel, de assemblage, waar er een volledig kozijn of vliesgevel van wordt gemaakt. Het bedrijf verhuist binnen een jaar naar een volledig nieuwe productielocatie in Schagen.
Dit is een unieke kans die je niet vaak gaat tegenkomen. Wil je meer weten over deze vacature, stuur een WhatsApp berichtje naar [klik hier voor het telefoonnummer] of bel op [klik hier voor het telefoonnummer] .

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau