Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Als logistiekmedewerker bij dit hechte familiebedrijf heb jij veel verantwoordelijkheden. Je houdt je bezig met het verzamelen van orders en het lossen van vrachtwagens met goederen voor de productie. Jij maakt bestellingen klaar, controleert de goederen en zet deze op de juiste plaats in het magazijn. Samen met je collega's zorgen je ervoor dat het magazijn helemaal op orde is. Je bent betrokken, vindt het geen probleem om dat stapje extra te doen en hebt affiniteit met elektronica. Je komt te werken in een gezellig, klein team dat elkaar helpt waar nodig. Het gaat om een fulltime functie voor de lange termijn. De diensten zijn van maandag tot en met vrijdag en lopen van 08:00 tot 16:30.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is de afgelopen 102 jaar uitgegroeid tot deskundig en betrouwbaar leverancier van elektrotechnische producten van hoge kwaliteit voor de scheepvaart- en offshore industrie. Met ruim 4000 producten uit eigen voorraad en daarbij vele producten als specials uit ons leveranciers netwerk realiseren zij een internationale inkoop en verkoop aan o.a. wereldwijd varende schepen. Kennis en competenties van de medewerkers worden waar dat wenselijk is aangevuld door middel van interne coaching en/of opleidingen

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau