Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

'S ochtends samen met je collega de dag op starten en onder het genot van een warme bak koffie openen. De eerste chauffeurs verwelkomen en de ladingen uitladen. Er wordt hier in 2 shifts gewerkt, de tweede shift werkt tot 18.00u. Rond 15.00u start de spits en is het alle handen aan dek. Er wordt dan veel vracht geleverd en dan gaan jullie met zijn allen uitladen. Op de momenten tussen het laden- en lossen door ga jij orderpicken en zorg jij dat bepaalde producten worden ingepakt of juist uitgepakt en op zijn hun plek in het magazijn terrecht komen. Waar hard gewerkt wordt moet ook ontspannen worden. Er staat een koffiezet apperaat op de afdeling, waar je altijd kunt bijtanken. In de pauzes samen ontspannen met de rest van jouw collega's en een hapje eten. 1x in de maand is er een vrijdagmiddagborrel waar alle afdelingen samen komen en er tijd is voor ontspanning.

Wat wij bieden

  • Maandelijkse vrijdagmiddagborrel met heel het bedrijf
  • Jaarlijks uitje
  • Uittzicht op vast dienstverband

Wat wij vragen

  • Handen uit de mouwen willen- en kunnen steken.
  • Verantwoordelijkheid
  • Op tijd komen

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een familiebedrijf dat in 1959 begon als klein winkeltje en nu is uitgegroeid tot een groot bedrijf met een vaste klantenportefuille. Zij leveren aan klanten binnen de pleziervaart en offshore. Het is een hecht en jong team waar jij in terrecht komt waarin een gevoel van samenhorigheid heerst. Zij zijn opzoek naar leuke collega's voor de langetermijn die met hen mee willen groeien.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau