Luba Uitzendbureau

Interieurbouwer buitendienst voorman

Details van de functie

Logo Over de functie

Als voorman interieurbouwer ben jij voornamelijk bezig met het inmeten op de klussen voordat de montage gaat starten en het co÷rdineren van het team. Jij kunt goed overzicht bewaren en mensen aansturen. Het kan zomaar voorkomen dat jij op een klus start en de taken verdeelt onder de interieurbouwers om vervolgens naar een andere klus te gaan om in te meten. Als het druk is spring je natuurlijk ook bij in de montage zelf en monteer jij allerhande onderdelen voor interieurs voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Dit bedrijf verzorgt de complete bouwkundige werkzaamheden voor de klant en is dus hoofdaannemer van klussen.
De aanvragen zijn erg verschillend, hierbij kun je denken aan een grote betonnen tafel met specifieke poot of een grote spiegel waar een tv in kan worden verwerkt. Vervolgens wordt hier een tekening van gemaakt en wordt het product op locatie in Purmerend in de fabriek geproduceerd en in elkaar gezet,. Vervolgens wordt het product weer uit elkaar gehaald en klaargezet voor transport richting de klus. Daar zal jij het werk gaan overnemen. Jij gaat met een aantal collega's deze meubels op locatie monteren. Dit zal voornamelijk in de omgeving Amsterdam zijn en bijvoorbeeld bij veel oude panden plaatsvinden.

Over het bedrijf

Dit bedrijf ontwerpt, werkt uit en vervaardigt allerhande onderdelen in interieur voor zowel particulieren als voor het bedrijfsleven. Een specialisme van dit bedrijf is het doen van verbouwingen: van ontwerp en uitvoer tot het inrichten, verzorgen en begeleiden van complete verbouwingsprojecten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau