Luba Uitzendbureau

Leerling koelmonteur

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Spijkenisse
19 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw toekomstige functie bevat een hoop taken waaronder het verrichten van service-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden van koelcontainers. Daarnaast voer je keuringen uit en doe je inspecties om eventuele storingen of fouten te ontdekken. Vervolgens is het jouw verantwoordelijkheid om de gevonden fouten en storingen te herstellen. Administratieve registratie mag ook niet ontbreken binnen jouw takenpakket want je zal na het uitvoeren van bovengenoemde werkzaamheden een schaderapport opstellen.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is bedrijf dat is gelegen in Spijkenisse, Waalhaven en de Maasvlakte. Het is een bedrijf dat zich richt op de onderhoud en reparatie van koelcontainers en hiermee ook de grootste is van Europa. Zij zijn opzoek naar gemotiveerde monteurs die graag onderdeel zijn van een groeiende organisatie.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau