WerkTalent

Administratief medewerker

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Een werkgever in het havengebied in de omgeving van Nijmegen/Arnhem/Wageningen

Functieomschrijving
Vind jij de havenwereld ook zo fascinerend? Dan is dit jouw kans om jezelf hier tussen te begeven! Voor een terminal in omgeving Arnhem zijn wij op zoek naar een administratief medewerker. Nieuwsgierig? Hieronder licht ik de functie nader toe:

In deze baan word jij geleefd door de binnenkomende vrachten. Dit bepaald grotendeels hoe de dag verloopt en dat zorgt ervoor dat het nooit saai is! De tijd vliegt voorbij. Wat zijn o.a. jouw taken?

- Vrachtpapieren verwerken en opstellen
- Documentatie versturen
- Controleren binnenkomende vrachten
- In- en uitwegen vrachten
- Administratieve werkzaamheden

Functie-eisen
De perfecte kandidaten is niet wat wij zoeken. Wij zoeken gewoon een spontane dame/heer die zich thuis voelt in een mannenwereld en de zaakjes (lees administratie) goed op orde heeft! Het is uiteraard mooi meegenomen als er al ervaring aanwezig is maar mocht je jezelf nét pas op de arbeidsmarkt begeven dan is dat zeker geen probleem. Mocht je de volgende zaken kunnen afvinken dan zal dat al geweldig zijn:

- MBO werk- en denkniveau
- Enige ervaring als administratief medewerker/ binnendienst medewerker/ logistiek administratief medewerker zou mooi meegenomen zijn
- Staat graag in een mannenwereld
- Goed overweg kunnen met computerprogramma's
- Woonachtig in omgeving Nijmegen, Cuijk. Wijchen, Arnhem

Sollicitatieprocedure
Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden. Zie jij jezelf al werkzaam in deze functie? Solliciteer dan snel! Liever eerst even contact, geen probleem. Je mag mij, Romana, bellen op [klik hier voor het telefoonnummer] of mailen naar [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent