Luba Uitzendbureau

Onderhoudsmonteur / Service Monteur

Details van de functie

Logo Over de functie

Je start de dag op de werkplaats in Zwijndrecht of bij een van de klanten in Nederland. Je installeert en de-installeert, controleert en onderhoud hun producten bij de klanten op locatie. Dit kan zowel een kort als langdurig project zijn. Mocht er onverhoopt een storing zijn, dan wordt je ingezet om deze te verhelpen. Je voert zowel mechanisch als elektrotechnische werkzaamheden uit aan onze elektrisch en diesel gedreven machines. Daarnaast controleer je de retour gekomen machines en maakt ze klaar voor nieuwe verhuringen. We bieden ook de mogelijkheid voor internationale ervaringen.

Onze organisatie biedt 24/7 ondersteuning aan de industrie. Om deze reden draai je een keer per 6 weken een storingsdienst gedurende een week.

De kerntaken zijn het zelfstandig uitvoeren van preventief en correctief onderhoud aan zowel onze elektrische als diesel gedreven compressoren, generatoren en aanverwante apparatuur. Daarnaast houd jij je bezig met het bestellen van de benodigde onderdelen voor de herstel- en onderhoudswerkzaamheden en het registreren van uitgevoerde werkzaamheden in de daarvoor bestemde systemen. Jij werkt secuur en meld onregelmatigheden, ongevallen, bijna ongevallen en milieu-incidenten.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is onderdeel van een groter Europese overkoepelende Organisatie. In de Nederlandse vestigingen zijn circa 25 medewerkers werkzaam. Binnen Nederland houden zij zich bezig met de verhuur van perslucht, stikstof en stroom (elektrische en diesel-compressoren, diesel-aggregaten, lichtmasten, drogers en aanverwante accessoires) bij Nederlandse en internationale klanten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau