Luba Uitzendbureau

Technisch medewerker buitendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Als technisch medewerker buitendienst houd jij je in deze functie bezig met het onderhouden, repareren of installeren van Nespresso? koffiemachines. Met de bedrijfsauto ga je langs bij zakelijke klanten en zorg je ervoor dat de medewerkers van diverse bedrijven weer kunnen genieten van een heerlijk bakkie koffie.

Wanneer het rustig is in de buitendienst, ben je bereid om bij te springen met logistieke werkzaamheden.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een grote logistieke dienstverlener. Tot haar klanten behoren o.a. grote en kleine fabrikanten, operators, retailers, verzekeraars, distributeurs en webshops. Het is een groeiende onderneming die op alle afdelingen een sterke klantfocus heeft. De werkomgeving is er zeer dynamisch, teamwork staat centraal.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau