Luba Uitzendbureau

Teamleider tekenkamer

  • Vacature
  • Noord-Holland
Heerhugowaard
17 mei 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw dagelijkse doel is er voor te zorgen dat alle tekeningen van de trapliften correct en tijdig naar de dealers worden verstuurd. In de uitvoerende rol ga jij je bezig houden met het tekenwerk (hiervoor word je intern opgeleid) en zo'n dag bestaat uit vele uitdagingen. Jouw uitdaging zit dan ook in het continu verbeteren van het tekenproces. Belangrijk is het maatwerk van de trapliften, iedere trap is anders en dit dient dan ook op juiste manier te worden ingetekend. Een trap wordt ingemeten door een zelf ontwikkeld software systeem en hier wordt een maatwerkschets vanuit verzonden naar de tekenkamer. De tekening vertaal je vervolgens in een railbaan, hierbij houd je rekening met de trapsituatie, andere mogelijkheden en kostprijs. Jij hebt dan ook een actieve rol in het softwaresysteem en denkt mee in de verbeteringen, maar zorgt er ook voor dat het team optimaal gebruik kan maken van het programma.

Jij weet hoe belangrijk het is om de klant de beste oplossing te bieden en het is dan ook essentieel dat het de eerste keer direct goed is getekend. Naast de dagelijkse werkzaamheden houd je je tevens bezig met eventuele vraagstukken die de tekenaars hebben en neem je deel aan verscheidene overleggen en zorg je voor beoordelingen en ontwikkel- en verbetertrajecten van medewerkers.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een internationaal en innovatief bedrijf dat streeft naar perfectie van het geproduceerde, op maat gemaakte product. Het is een fabrikant met een historie in liften van ruim 130 jaar. De producten worden geheel ontwikkeld vanuit de wensen van de klanten. Door de gesprekken die zij met klanten voeren kunnen ze garanderen dat het een kwalitatief, eigentijds en innovatief product is.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau