Luba Uitzendbureau

Medewerker productie en service

  • Vacature
  • Noord-Brabant
Udenhout
4 juli 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Wat ga je doen in deze functie? Grotendeels ga je assembleren en service uitvoeren op de aandrijvingen en besturingen voor deuren en hekwerken. Hiervoor ga je ook besturingskasten samenstellen vanuit technische tekeningen. Tot slot biedt je telefonische support aan klanten.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een producent/leverancier in de markt van aandrijvingen, besturingen en toebehoren voor deuren en hekwerken. Zij zijn een no-nonsense organisatie, die in de afgelopen 10 jaar een mooie groei hebben gerealiseerd. Zij houden zich bezig met het verkopen en het leveren van een compleet programma standaard producten voor deze markt. Jouw toekomstige werkgever is een platte professionele organisatie waar collegialiteit hoog in het vaandel staat en waar een informele werksfeer aanwezig is.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau