Luba Uitzendbureau

Allround monteur

Details van de functie

Logo Over het werk

Als Allround Monteur ben jij o.a. verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen en verrichten van onderhouds- en revisiewerkzaamheden, zodat de productie met zo min mogelijk storingen kan doorgaan. In deze uitdagende functie krijg je te maken met alle facetten van techniek onder andere: koeltechniek, pneumatiek, hydrauliek, werktuigbouwkunde en vooral elektrotechniek. Dit bedrijf is daarbij continue bezig met technische ontwikkelingen.

Wat wij bieden

  • Ploegentoeslag
  • Goede pensioenregeling
  • Winstuitkering (afhankelijk van het behaalde resultaat)
  • 25 vakantiedagen en 26 ADV dagen
  • 8% vakantietoeslag.

Wat wij vragen

  • Je hebt mbo niveau 4 werk-/denkniveau verkregen door werkervaring als monteur en/of scholing, richting mechatronica of elektrotechniek
  • Het is een pre als je beschikt over de certificaten VCA en NEN 3140
  • Je bent flexibel (m.b.t. werkuren, dat wil zeggen ook inzetbaar op zaterdag)

Over het bedrijf

Je nieuwe werkgever is een bedrijf dat supermarkten en groothandels bedient met een breed aanbod van kipproducten. Daarnaast produceren zij ook heerlijke wokgerechten, stoommaaltijden en maaltijdsalades. In Europa zijn ze één van de grootste spelers op de markt.

Dit is een mooie kans voor operators in de foodsector. Wil je meer weten over deze vacature, stuur een WhatsApp berichtje naar [klik hier voor het telefoonnummer] of bel op [klik hier voor het telefoonnummer]

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau