Luba Uitzendbureau

Junior sales manager

Details van de functie

Logo Over het werk

Als junior sales manager ben je de spil in het web voor zowel het Business Development en het Accountmanagement team. Je geeft commerciŽle en administratieve ondersteuning aan beide teams voor het beheer van zowel bestaande (key) relaties als potentiŽle klanten op het gebied van lucht, zee, wegtransport en warehousing. Tevens ben je verantwoordelijk voor diverse sales gerelateerde zaken. Je werkt offertes uit en gaat met salesleads aan de slag. Je bent verantwoordelijk voor het relatiebeheer en bezoekt samen met je collega business development manager/accountmanager de klanten. Ter ondersteuning van het salesteam verricht je diverse administratieve taken, zoals het maken van rapportages en analyses en het voorbereiden van presentaties en verzorgen van mailings. Tot slot neem je deel aan salesactie en je genereert leads voor de business development manager.

Wat wij bieden

  • Een uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband
  • Een omgeving waarin je de ruimte krijgt om je persoonlijk te ontwikkelen
  • Een mooi salaris wat op basis van kennis en ervaring wordt vastgesteld, tussen de ?2300 en ?3000 bruto per maand

Wat wij vragen

  • Je hebt een afgeronde hbo opleiding op het gebied van marketing of commerciŽle economie
  • Je hebt ervaring als sales support coŲrdinator in een logistieke werkomgeving (1 a 2 jaar)
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlands en Engels taal in woord en geschrift
  • Je bent in bezit van Rijbewijs B
  • Je bezit uitstekende communicatieve vaardigheden

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever heeft een dienstenpakket dat is gericht op bedrijven met de behoeften als expeditie door de lucht en over zee, distributie over de weg binnen de Benelux en de rest van Europa en individuele logistieke diensten en opslag in het algemeen. Binnen het bedrijf heerst een prettige en informele werksfeer.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau