Luba Uitzendbureau

Allround Salesmanager Logistiek

Details van de functie

Logo Over het werk

Je houdt je bezig met het binnenhalen van klanten en het beheren van de opgebouwde klantenrelaties. Jij zorgt er voor dat het bedrijf waar jij komt te werken hun diensten kunnen verlenen aan leuke partners die jij hebt binnengehaald. Daarnaast neem je ook de bestaande en de door jouw binnengehaalde klantenrelaties onder je hoede. Jij zorgt voor een duurzame relatie waarin er alleen maar winnaars zijn. Het binnenhalen en beheren van (potentiŽle) klanten doe jij op het gebied van internationale zeevracht en intermodaal railvervoer. Je werkt nauw samen met insides sales.

Wat wij bieden

  • Volop doorgroeimogelijkheden
  • Een mooi salaris
  • Een ontzettend leuk team in een prettige werksfeer

Wat wij vragen

  • Goede kennis van de markt
  • Ervaring met zeevracht en railtransport
  • Goede beheersing van de Engelse taal
  • Goede communicatieve vaardigheden

Over het bedrijf

Het bieden van de meest efficiŽnte transportoplossingen via het spoor, water en land is de drijfveer van deze organisatie. Zij zijn sterk gespecialiseerd in het vervoer van chemische grondstoffen en eindproducten die aan bepaalde normen moeten voldoen. Deze normen worden namelijk verlangd van de logistieke partners.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau