Luba Uitzendbureau

Medewerker renovatie

Details van de functie

Logo Over het werk

Jouw dag begint vroeg; rond 06:00 uur ?s morgens ga jij samen met een ervaren collega op pad richting de Randstad waar de meeste klussen plaatsvinden. Soms maken jullie tussendoor nog een stop bij de groothandel om materialen in te laden. Allereerst moet je het dak op; soms is er een vaste trap naar boven, maar anders klim je gewoon via een ladder omhoog. Soms is het dak afgerasterd en kan jij zonder valbeveiliging aan het werk. In andere gevallen is het dak niet afgerasterd en hijs jij jezelf in een harnas zodat er absoluut geen ongelukken kunnen gebeuren! Dan is het tijd om het gereedschap erbij te pakken; een slijptol en een freesmachine om de bakstenen te verwijderen, dan pak je de loodflap erbij welke jij met een schietapparaat vast zet in de stenen. Vervolgens plaats jij de stenen weer terug en metsel jij de muur weer zo dat het lijkt alsof er niets gebeurd is. Dit is echt een leuke baan waar jij ?on the job? leert hoe dit renovatieproces in elkaar steekt. Dit bedrijf is bereid om flink in jou te investeren qua kennis en kunde zodat jij op den duur zelf met de werk bus op pad gaat en een nieuwe collega onder jouw hoede neemt om de werkzaamheden onder de knie te krijgen. Ben jij de persoon die wij zoeken! Kijk dan niet verder, maar neem contact met ons op en wie weet heb jij op korte termijn al een fantastische nieuwe baan!

Wat wij bieden

  • Deze functie is voor langere tijd met uitzicht op vast dienstverband
  • Een goed salaris van ? 12,95 bruto per uur vanaf 21 jaar en ouder
  • Leuke werkgever en collega's

Wat wij vragen

  • In het bezit van een rijbewijs B (pre)
  • Fysiek goed in orde vanwege de zwaarte van het beroep (je werkt bijvoorbeeld veel op je knieŽn)
  • Een positief en enthousiast ingesteld persoon
  • Een echt handig persoon die weet van aanpakken

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is opgericht in 2001 en gespecialiseerd in het plaatsen van lood in muren bij renovatieprojecten voor de waterafvoer. Het lood wordt altijd via het dak in muren geplaatst, 2 rijen bakstenen worden verwijderd met een slijptol om vervolgens de loodflap te vervangen. Wanneer dit gedaan is metselen ze de bakstenen weer terug. Het werk is fysiek zwaar, je zit de hele dag op je knieŽn en werkt met zwaar gereedschap. De sfeer binnen het bedrijf is gezellig en informeel.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau