WerkTalent

Installatie Monteur

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Jij gaat binnenkort aan de slag bij een leuke organisatie dat verschillende zorginnovaties ontwikkeld om kwetsbare mensen zo lang mogelijk zelfstandig te laten leven. Om dit waar te maken bied de organisatie verschillende hulpmiddelen aan zoals: personenalarmering, woningtoegang en medicatiebegeleiding.

De organisatie is voornamelijk actief in de zorg en ouderen branche waarbij veel geduld en zorgvuldigheid nodig is. Samen met jouw collega's ga jij ervoor zorgen dat alle klanten goed worden geholpen en worden voorzien van de juiste antwoorden en producten.

Is dit de functie waar je al lang naar op zoek bent? Solliciteer dan snel en wie weet ben je volgende week al aan het werk!

Functieomschrijving
Jij gaat aan de slag bij een hele leuke en belangrijke organisatie die ervoor zorgt dat oudere mensen of mensen met lichamelijke beperkingen langer thuis kunnen blijven wonen.

De organisatie maakt dit mogelijk met verschillende alarm, beveiligings- en geautomatiseerde systemen. Denk hierbij aan oplossingen voor toegang tot de woning, personenalarmeringen en de nieuwste generatie medicijn-dispensers.

Als installatiemonteur, servicemonteur en onderhoudsmonteur is het jouw taak om ervoor te zorgen dat de systemen worden geÔnstalleerd bij de mensen thuis en dat je de afnemers ook goed informeert over de werking van de verschillende producten. Je komt dus over de vloer bij mensen thuis, maar bijvoorbeeld ook bij zorginstellingen.

De volgende werkzaamheden horen bij jouw interessante functie:

- Service verlenen en onderhoud plegen;
- Software installeren en updaten;
- Oude installaties ophalen bij de mensen thuis;
- Storingen verhelpen;
- Het apparatuur toelichten aan de afnemers;
- Een praatje maken met de afnemers.

Je gaat aan de slag in een dagdienst van maandag t/m vrijdag. Jouw werkdag begint zodra je in jouw werk bus stapt en onderweg gaat naar de opdracht. En jouw werkdag eindigt zodra je weer thuis bent van de opdracht.

Functie-eisen
- Woonachtig in de omgeving van West Nederland zoals, Den Haag, Naaldwijk, Leiden, Rotterdam, Haarlem, Amsterdam, Zoetermeer, Utrecht, etc.
- MBO werk en denk niveau met voorkeur richting de ict of installatietechniek;
- In het bezit van een rijbewijs B;
- Jij kan goed overweg met gereedschappen en bent zuinig op je spullen;
- Jij hebt affiniteit met de doelgroep en vindt het leuk om een praatje te maken met ouderen;
- Kennis van datanetwerken en telecommunicatie, online applicaties en sensoren technologie is een prť.

Sollicitatieprocedure
Is deze functie iets voor jou en ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Kom dan gezellig een keertje langs bij onze vestiging in Zevenhuizen om kennis te maken!

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar [stuur een e-mail] of neem telefonisch contact op via [klik hier voor het telefoonnummer] . Mobiel zijn wij ook bereikbaar op [klik hier voor het telefoonnummer] .

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriŽnterend gesprek (wij volgen de RIVM regels)..
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent