Luba Uitzendbureau

Machinebediende

Details van de functie

Logo Over de functie

Als machinebediende ben je verantwoordelijk voor de hele productie lijn waar je leiding geeft aan de medewerkers op de afdeling. Je bent een belangrijk onderdeel van het team en dat maakt je werk uitdagend. Je begint dienst begint om 11:00 en je gaat naar huis wanneer het werk klaar is. In de functie machinebediende krijg je volop kansen om jezelf verder te gaan ontwikkelen. Zo kun je uiteindelijk je operator papieren halen en als een volwaardige operator aan de slag. De belangrijkste taken in jouw functie zijn het bewaken en controleren van het productieproces, aansturen van de mensen, oplossen van kleine storingen, uitvoeren van CCP controles en het correct bijhouden van Administratie.
Verder ben je verantwoordelijk voor het klaarmaken voor de productie en zorg jij er voor dat het productieproces zo goed en efficiŽnt mogelijk verloopt.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een jonge en dynamische organisatie, die zich bezig houdt met het produceren van gevuld brood (gebakken of gestoomd). Ze zijn gericht op nationale en internationale markt. Het bedrijf is ingericht om diverse producten te verpakken, ook onder private label als het gevraagd wordt.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau